THIS WEBSITE DEALS ONLY WITH ANIMALS.
ALL VISITORS, WHO WANT TO LEAVE MESSAGES IN MY GUESTBOOK IN ANY OTHER SUBJECTS, ARE REQUESTED NOT TO DO SO!

Sign guestbook 

330. Cathy Forster - 2013-01-26 18:26:01 cforster@cegetel.net www.setter-irlandais.com

Hi, I didn't write since a long time ... and Billy's progeny is doing much more better as him. as you can see, Elanore is now german, luxembourg champion, also CIB and CIE and vice world winner 2011. Eragon is german, luxembourg champion, CIE and CIB and obtained a CACT on field-trial. We are very happy of this wonderful results. Hope the grand father Rufus is going well ?
 
329. Nurids√°ny Judit - 2013-01-10 20:18:01 nuridsany.judit@gmail.com 

Kedves Kriszta,
kicsi a vil√°g...

√Čn is szetter m√°ni√°s vagyok, ugyan Happy (√≠r szetter) hal√°la √≥ta most 2 t√∂rpetacsi bab√°nk van csak.

√Čs milyen a v√©letlen, egy hasonl√≥ kutym√≥t tal√°ltam egyik nap egy telepen, mint a Ti Zsazs√°tok, akibe √©n is teljesen beleszerettem.

√Čs ma tal√°ltam r√° a honlapotokra √©s nem kaptam leveg√Ķt a sok hasonl√≥s√°gt√≥l.

Ismeretlen√ľl is szeretettel √ľdv√∂z√∂llek,
Nurids√°ny Judit
 
328. Tam√°s P√©ter - 2013-01-06 11:07:01 tepl@freemail.hu 


...sosem felejtem el, hogy a Ger√©nyi- testv√©rek kertj√©ben √ľlve egyszer csak odarohant hozz√°m egy csoda gy√∂ny√∂r√Ľ kutya. Szem√©be n√©ztem, elvar√°zsolt, ezt h√≠vj√°k √ļgy: szerelem els√Ķ l√°t√°sra. Hihetetlen mes√©s, selymes sz√Ķr, kecses tart√°s √©s csodasz√©p fej. A legeslegszebb, akit valaha l√°ttam.
Drága Krisztina és Viktor!
Mindig nagy √∂r√∂mmel l√°ttam √ēt n√°latok. Sok kedves √≥r√°t t√∂lt√∂tt√ľnk egy√ľtt. Az ut√≥bbi id√Ķben b√°r tan√ļja voltam le√©p√ľl√©s√©nek, m√©gis megr√°zott a h√≠r, hogy elment. Ti, akik m√°r sok hozz√°tartoz√≥tokat elvesztett√©tek, √°t√©rzem f√°jdalmatokat.
Krisztina! Csod√°lom a munk√°d √©s a szereteted, melyet √°llataid fel√© sug√°rzol. Boldogak lehetnek Veled, az √°ltalad biztos√≠tott k√∂rnyezetben. K√≠v√°nok megnyugv√°st, j√≥ eg√©szs√©get √©s boldogabb √ļj esztend√Ķt!
Dr√°ga Brian!
K√∂sz√∂n√∂m a sorsnak, hogy tal√°lkoztunk. √Ėr√ľl√∂k, hogy r√©sze volt√°l az √©letemnek. Sok √∂r√∂met szerezt√©l. Legyen nagyon boldog az √ļj √©leted az √∂r√∂k vad√°szmez√Ķk√∂n. Nyugodj b√©k√©ben! Sosem feledlek!
 
327. V.Adam - 2012-12-16 21:33:12 skalifornia@hotmail.com 

Dr√°ga Kriszta!

Hihetetlen m√≥don sokkolt minket a h√≠r, hogy Brian az √∂r√∂k vad√°szmez√Ķkre t√°vozott. Eml√©kszem m√©g mikor a Birmingham-i versenyen egy√ľtt mancs a k√©zben szurkoltunk Rufusznak a legjobb eredm√©ny√©rt. Szeret√Ķ, h√Ľs√©ges, kedves, √©rz√Ķ lelket ismerhettem meg benne, √©s k√∂sz√∂n√∂m neked Kriszta, hogy megismerhettem ezt gy√∂ny√∂r√Ľ teremtm√©nyt.Hi√°nyozni fog mindenkinek aki ismerte.Aki a kuty√°idat, macsk√°idat ismeri Kriszta, tudja, hogy a legjobb gazdi vagy a vil√°gon √©s mindent megadsz nekik. Ilyen csod√°latos emberekb√Ķl legyen sok a vil√°gon.

El√Ķre is kellemes √únnepeket !

√Ād√°m
 
326. Hasznosi Istv√°nn√© - 2012-11-23 17:02:11 hica2010@indamail.hu eravis

Kedves Kriszta!

Brian elveszt√©se miatt fogadd √Ķszinte r√©szv√©tem. Tudom, hogy nagyon neh√©z a helyzetet elfogadni, de gondolj arra, hogy a t√∂bbi kutyusna, illetve cicusna, tov√°bbra is Te jelented a nagybet√Ľs szeretetet.
Ennek a vil√°gnak nagyon sok ilyen √∂nzetlen, √°llatszeret√Ķ emberre lenne sz√ľks√©ge, mint Te Vagy. K√∂sz√∂n√∂m, hogy megismerhettelek!
Ica
 
325. Horv√°th Brigitta Eszter - 2012-11-17 14:33:11 horvath.brigitta.eszter@gmail.com 

Kedves Kriszta!
√ēszinte r√©szv√©tem Brian elveszt√©se miatt! Rem√©lj√ľk, az id√Ķ valamelyest enyh√≠ti majd a f√°jdalmadat! :(
Brigi
 
324. Tenner Anna - 2012-11-13 09:12:11 info@lelenc.hu www.lelenc.hu

Dr√°ga Kriszta,
nem tal√°lok szavakat √©s nem is keresg√©lhetek, hiszen nincsneke szavak arra, amikor elveszt√ľnk Valakit, akit szerett√ľnk.
Brian csodálatos természete, kedvessége, bája, szépsége felejthetetlen...
Kívánom, hogy találj vigaszt, emlékezz Brianre a sok szépre, jóra, a sok örömre...
 
323. Tasn√°di M√°rton - 2012-11-12 21:21:11 marton@tasnadi.hu www.tasnadi.hu

"Mik√©nt egy j√≥l t√∂lt√∂tt nap ut√°n boldog √°lom k√∂vetkezik, √ļgy a j√≥l elt√∂lt√∂tt √©let ut√°n boldog hal√°l v√°r."
Leonardo da Vinci
Dr√°ga Brian most nagyon boldog! :)
 
322. Putnoky √Čva - 2012-11-10 20:11:11 putyputy@t-online.hu 

Megd√∂bbentett a h√≠r. Sosem l√°ttam szebb gordon szettert ! Nagyon sajn√°lom , rem√©lj√ľk sok r√©gi bar√°tj√°val tal√°lkozik az √∂r√∂k vad√°szmez√Ķk√∂n √©s boldogan szaladg√°l odaf√∂nt.
 
321. marian gyepes - 2012-11-10 15:51:11 gyepes.m@zoznam.sk 


Oktober 25-tol szomorubb lett a a szetter vil√°g.Egy sziv allt meg orokre egy klasszis szive. Tavozott O a fajta korozanatlan kiralya.
BRIAN orokke az emlekezetemben leszel.

Nagy csodalod Marian (Szlovakia)